Van junior accountmanager naar de top!

Wil je succes hebben in sales, dan moet je goed beslagen ten ijs komen. Als junior accountmanager krijg je te maken met uiteenlopende zaken: acquisitie, verkooptechnieken, klantrelaties, administratie. Het is belangrijk dat je zowel de theorie als de praktijk goed beheerst. Je kunt direct bij een bedrijf beginnen en zo gaandeweg ervaring opdoen. De weg naar de top duurt dan meestal vrij lang en kan gepaard gaan met veel vallen en opstaan. Je moet als accountmanager namelijk niet alleen stressbestendig zijn, maar ook communicatief vaardig en beschikken over een goed commercieel instinct.

Om echt de top te bereiken in sales, moet je hard werken aan je sales vaardigheden én aan jezelf. Dat doe je het beste door alle kneepjes van het salesvak systematisch te leren en daarbij onderweg optimale begeleiding te krijgen. Bijvoorbeeld door als junior accountmanager een opleiding te doen bij PBC Group.

Opleiding accountmanager: recept voor succes!

Sales is topsport: het vergt een blijvende inspanning en een uitstekende begeleiding. PBC Group hanteert een beproefd recept voor het succesvol opleiden van accountmanagers. Met een unieke formule: als junior accountmanager kun je direct aan de slag te bij een klant, verdien je meteen en prima salaris, en volg je daarnaast  een intensief programma van sales training en begeleiding on the job. Daarbij wijzen doorgewinterde sales professionals je de weg en zorgen ervoor dat je het salesvak goed onder de knie krijgt.

Dit is een concept waarmee de junior accountmanager én de eindklant snel goede resultaten behalen. Veel bedrijven kunnen zo een beroep doen op prima opgeleide sales professionals. En diverse succesvolle salesmensen hebben hun topbaan in de sales mede te danken aan de grondige opleiding accountmanager van PBC Group.

Stage accountmanager tijdens je studie

MBO- en HBO-studenten die in de sales willen gaan werken, komen tijdens hun stage doorgaans op de verkoopafdeling van een bedrijf terecht. Terwijl ook voor hun geldt dat een stage accountmanager zoals PBC Group die biedt, veel voordelen heeft. De combinatie van werken voor een klant, training en grondige begeleiding bereidt de toekomstige sales toppers optimaal voor op een toekomst als accountmanager. En het is heel goed mogelijk om vanuit een stage accountmanager door te groeien naar een baan bij PBC Group.