Verkoopmedewerker detailhandel, full-service

Groningen

Heb jij

“Tover jij een glimlach op het gezicht van onze klanten?”

Voor onze opdrachtgever, een familiebedrijf dat al zestig jaar bestaat en een begrip is in Damwoude en omgeving, zijn wij op zoek naar een verkoopmedewerker detailhandel die iedere klant met een glimlach verwelkomt en verrast met uitstekende service.

Het familiebedrijf, waar inmiddels de derde generatie de leiding over het bedrijf heeft, is een begrip op het gebied van wonen en slapen. De showroom van 3.300 m2 is gevestigd in een karakteristiek pand dat voor iedereen toegankelijk is. Onlangs hebben zij deze showroom flink uitgebreid en gerestyled volgens de allerlaatste trends. Het bedrijf is klaar voor de komende zestig jaar!

De klanten hechten veel waarde aan persoonlijk contact. Jij adviseert je klanten met een grote glimlach, neemt uitgebreid de tijd om naar hen te luisteren en hen te adviseren. Dit advies gaat niet alleen over de aanschaf maar bijvoorbeeld ook over het onderhouden van de gekozen meubels. De tijden zijn veranderd maar het ouderwetse vakmanschap wordt binnen dit bedrijf in ere gehouden.

Hoe gaan jouw dag en werkzaamheden eruitzien?

Drie dagen per week werk jij als verkoopmedewerker in de showroom in Damwoude. De andere twee dagen van jouw werkweek vertrek je vanuit de vestiging in Groningen om de verkochte artikelen naar de klant te brengen. Het kan voorkomen dat je de klant assisteert bij het plaatsen van de door hen aangeschafte meubels. Je kunt dus wel stellen dat jouw nieuwe job een veelzijdige functie is!

Wat vragen we van jou?

Uiteraard heb jij een goed ontwikkeld commercieel inzicht. Je bent verkoopgericht en communicatief vaardig. Klantvriendelijkheid en integriteit staan bij jou hoog in het vaandel.

Jij hebt een MBO 4 opleiding met goed resultaat afgerond en bent in het bezit van een rijbewijs B.

Ben jij technisch onderlegd? Spreek je Fries? Heb je al enige ervaring in de retail? Stuur ons dan gelijk je CV want dit zijn absolute pré’s!

We kunnen ons voorstellen dat je graag meer wilt weten over de vacature of meteen aan de slag wilt, neem dan even contact op met Jean Lauffer van PBC Group.

Direct solliciteren!

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, doc.

Vragen?

Jean Lauffer is namens PBC Group eerste contactpersoon voor deze vacature. Mail naar jlauffer@pbcgroup.nl of bel: 06 – 30 08 38 67

Vacature delen