Sales Consultant

Omgeving Apeldoorn

Heb jij

“Heb jij enkele jaren aantoonbare commerciële B2B ervaring vanuit een adviserende rol?”

Functieprofiel

Voor onze opdrachtgever, Value&Result zijn wij op zoek naar een Sales Consultant met enkele jaren aantoonbare commerciële B2B ervaring vanuit een adviserende rol.

Value&Result is dé partner voor succesvolle automatisering van bedrijfsprocessen en ondersteunt en adviseert hiermee gemeenten, zorginstellingen, waterschappen en het bedrijfsleven. Dit doen zij in de voorbereiding door het organiseren van trainingen, opleidingen en door advisering bij het opstellen van planvorming en opleidingstrajecten.

In 2021 gaat de nieuwe Omgevingswet van kracht. Dit is voor Value&Result een enorm kans gezien ze in het verleden het Landelijke Omgevingsloket hebben gebouwd voor het
Ministerie van Infra en Waterstaat. Het is dan ook niet voor niets dat Value&Result in de markt wordt gezien als autoriteit. Value&Result is hard op zoek naar een Sales Consultant die, samen met hen, deze kans met beide handen wil aangrijpen.

Wat ga je doen?

Als Sales Consultant ga jij je bezighouden met het uitbouwen van het klantenbestand. Je gaat je grotendeels richten op het benaderen en adviseren van gemeentes en andere aangesloten instanties.

Het uitbouwen van je klantenbestand doe je niet alleen door het aansluiten van nieuwe klanten maar ook door het beheren en uitbreiden van het bestaande klantenbestand. Klanttevredenheid en bedrijfsresultaat zijn voor jou vanzelfsprekend, jij doet wat nodig is om jouw klanten tevreden te houden.

Wie ben jij?

Jij bent representatief, adviseren is jouw kracht én je bent een echte doorzetter. Je hebt HBO werk- en denkniveau en aantoonbare werkervaring in een commerciële B2B functie.

Je bent niet bang om te bellen, overtuigen zit in je bloed en hebt geen moeite met middel- tot lange salestrajecten. Ervaring met software en/of gemeenten een pré.

Ook niet geheel onbelangrijk is dat onze opdrachtgever heeft aangegeven een kandidaat te zoeken die woonachtig is in straal van +/- 50 kilometer rondom Apeldoorn.

Value&Result & PBC Group

Value&Result en PBC Group zijn de samenwerking aangegaan waardoor jij nog sneller succesvol kunt acteren binnen het werkveld. PBC Group zal jou intensief ‘on the job’ gaan begeleiden waardoor jouw sales carrière echt vleugels krijgt. Dit houdt in dat je in het eerste jaar bij ons een traineeship volgt waarin je onder andere 8 modules doorloopt en je een certificering ontvangt van onze Academy. Daarnaast krijg jij een eigen coach toegewezen die jou van raad en daad voorziet. Hoe mooi is dat?!

Wat wij je bieden:

Wij staan garant voor een informele werksfeer. We geven je veel ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling en dankzij ons unieke concept krijgt jouw salescarrière een enorme boost!

Uiteraard horen een smartphone, laptop, auto en aantrekkelijk salaris bij jouw functie. Je hebt 25 vakantiedagen op basis van 40 uur en de kans om je collega’s tijdens de pauze uit te dagen voor een potje tafeltennis of darts.

Ons credo is ‘work hard, play hard’ en daar horen mooie incentives bij. Succes wordt beloond en elk kwartaal maak je kans om een incentive te winnen als je je target haalt. Ook buiten kantoor kan je je competitie met je collega’s voorzetten. Ieder kwartaal wordt er een sportief uitje gepland wat je gelijk de gelegenheid geeft je collega’s nog beter te leren kennen.

Iedere vrijdag luiden wij gezamenlijk het weekend in tijdens de VRIJMIBO!

Direct solliciteren!

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, doc.

Vragen?

Heb je vragen of wil je jezelf telefonisch introduceren? Neem contact op met Jerry van Setten
06 – 47 57 21 22 of jvansetten@pbcgroup.nl

Vacature delen