Junior Sales Engineer

Gelderland

Heb jij

“Als je doet wat je altijd hebt gedaan, dan krijg je wat je altijd hebt gekregen.” (Albert Einstein)

Bij PBC Group werken we samen want waarom alleen moeilijk doen als het samen beter kan. Onze collega’s zijn eindeloos gemotiveerd, hebben een grenzeloze ambitie en een mindset die staat geprogrammeerd op een vliegende (door)start van hun salescarrière.

Voor onze opdrachtgever, een grote speler binnen een niche markt van industriële compressoren en blowers zoeken wij een Junior Sales Engineer die woonachtig is in Gelderland.

Onze opdrachtgever is gevestigd in meerdere Europese landen en is op zoek naar een collega om de Nederlandse tak nog meer commerciële slagkracht te geven.

Jouw nieuwe werkomgeving?

Zoals gezegd is onze opdrachtgever groots binnen een niche markt van industriële compressoren en blowers. De producten worden onder andere toegepast binnen bedrijven in de chemische procestechnologie, persluchttechnologie en marine industrie.

Geschikte kandidaat?

We zijn niet op zoek naar mensen die een baan zoeken. Bij PBC Group vinden we het belangrijk dat ieder mens doet waar hij of zij goed in is. Onze geschikte kandidaat is representatief, positief, volhardend en enthousiast.

Als Junior Sales Engineer ben je verantwoordelijk voor het verder uitbouwen van bestaande relaties. Jij krijgt energie van het beantwoorden van klantvragen en het uitbrengen en opvolgen van offertes tot aan opdracht.

Samen met de salesafdeling stel je een salesplan op waarin jullie bepalen hoe jullie de klant gaan bedienen en de conversie en doorlooptijd kunnen verkorten. Daarnaast ondersteun jij de
Sales Manager Commerciële Operationele Zaken met als doel de deal binnen te halen.

Als bagage neem jij een afgeronde technische HBO opleiding óf HBO werk- en denkniveau in de techniek (denk aan werktuigbouwkunde, elektrotechniek, mechatronica of autotechniek) mee. Commerciële ervaring is een pré maar geen vereiste.

Je bent communicatief sterk en bent zeker niet bang om te bellen, adviseren en vragen te stellen. Overtuigen zit in je bloed en een bezwaar brengt jou niet van je stuk maar wakkert juist het vuur in je aan. Uiteraard begint Klanttevredenheid voor jou met een hoofdletter K.

Ons aanbod

Wij staan garant voor een informele werksfeer. Je directe collega’s zijn zelfstandige professionals die altijd klaarstaan om je te helpen. Wij geven je veel ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling. Dankzij ons unieke concept krijgt jouw salescarrière een enorme boost. Wij blijven jou namelijk intensief begeleiden in onze PBC Sales Academy en zitten boven op jouw ontwikkeling door “on the job” training.

Wij zorgen voor een smartphone, laptop en auto van de zaak. Uiteraard ontvang jij van ons een zeer aantrekkelijk salaris (€ 2.500,– / € 3.000,–), 25 vakantiedagen, pensioenopbouw en succes wordt beloond met mooie incentives.

Iedere vrijdag luiden wij gezamenlijk het weekend in en elk kwartaal sluiten we af met een sportieve groepsactiviteit.

Direct solliciteren!

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, doc.

Vragen?

Heb je vragen of wil je jezelf telefonisch introduceren? Neem contact op met Jerry van Setten
06 – 47 57 21 22 of jvansetten@pbcgroup.nl

Vacature delen