Business Development Representative / Inside Sales

Breda

Heb jij

Functieprofiel

Voor onze opdrachtgever, Appronto, zijn wij op zoek naar een Business Development Representative / Inside Sales die verantwoordelijk is voor het ontwikkelen van contacten die zijn gegenereerd uit marketingacties en naar aanleiding van eigen activiteiten.
Appronto ontwikkelt unieke intelligente softwareoplossingen die hét verschil maken en bedrijven laten excelleren in de markt. Appronto is innovatief en kijkt verder dan het IT-landschap. Zij begrijpen als geen ander dat het voor de klant een uitdaging is om voorop te blijven in deze digitale tijd. Met behulp van de beste disruptieve en innovatieve software levert Appronto altijd kwaliteit. Dat doen zij snel, effectief maar vooral samen. Een langdurige succesvolle samenwerking met de klant staat voorop.
Omdat er als team wordt geopereerd kiest Appronto ervoor om zeer transparant te werken. Eens per kwartaal krijgt het hele team te horen hoe Appronto ervoor staat. Bovendien vinden zij het van groot belang dat het team zich blijft ontwikkelen. Er worden regelmatig sessies georganiseerd om van elkaar te leren en te kijken hoe zaken beter gedaan kunnen worden.

Wat ga je doen?

Jij gaat zorgen voor het opvolgen en identificeren van de prospects met echte interesse die goed aansluiten op de waarde propositie van Appronto. In nauwe samenwerking met het marketing- en verkoopteam zet je uitgaande belcampagnes op en werk je aan het slim initiëren van nieuwe leads.
Jij draagt zorg voor het vinden van de juiste besluitvormers en/of beïnvloeders binnen accounts.
Je brengt klantrelaties tot stand met de “Decision Making Unit”, zoals IT-manager, financieel manager, algemeen directeur of andere beïnvloeders Uiteraard stel jij de juiste vragen om erachter te komen of er een fit is met Mendix en/of Boomi.

Nadat de organisatie en behoeftes van de (potentiele) klant in beeld zijn gebracht zorg jij voor een afspraak met het verkoopteam. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de wereldwijde verkoop van de Mendix formules. Je zorgt voor de sales sessies en het opstellen, opvolgen en closen van offertes voor deze deals. Appronto richt zicht op prospects uit de bovenkant van het midden- en kleinbedrijf zoals Nationale Hypotheek Garantie, Secrid en Tony Chocolonely. Jij vindt het leuk om een relatie op te bouwen met je contactpersonen, bent een volhouder en krijgt energie van het boeken van succes. Dankzijn jouw telefonische kwaliteiten ben je in staat om vanaf het eerste contactmoment een fijne, persoonlijke relatie op te bouwen.

Wie ben jij?

Je bent representatief en een echte doorzetter. Je hebt minimaal een HBO werk- en denkniveau en 0 tot 2 jaar aantoonbare kennis en werkervaring in de verkoop van bedrijfssoftware als Business Development Representative of Inside Sales.
Je beschikt over uitstekende telefonische én schriftelijke communicatievaardigheden in zowel Nederlands als Engels.
Je bent niet bang om te bellen, bent graag aanwezig bij evenementen en overtuigen zit in je bloed. Je houdt ervan om resultaten te boeken maar vindt het ook geen probleem om ervoor te zorgen dat de data van je contacten op peil blijft.

Wat wij je bieden:

Een professionele werksfeer met een open cultuur! Je werkt met prettige collega’s en uitstekende arbeidsvoorwaarden. Bovendien biedt Appronto je een snelgroeiende en vernieuwende omgeving. Zij zijn niet alleen Mendix Partner of the Year maar ook Gouden FD Gazelle en al drie jaar op rij één van de snelst groeiende bedrijven volgens het Financieel Dagblad. Door expertise op het gebied van innovatieve technologieën is Appronto in staat om klanten optimaal bij te staan bij hun digitale executie. Voor jou ligt een mooie rol klaar, waar je aan jouw doelstellingen werkt en kennis en kunde opbouwt om uiteindelijk door te groeien in de organisatie.
Jouw collega’s staan altijd voor je klaar, dagen je uit en delen hun kennis en ervaring met je. Uiteraard wordt ervoor gezorgd dat je op allerlei manieren je persoonlijke ontwikkeling door kunt zetten.

Naast een mooi salaris met bijpassende bonus, een goed pensioen, een laptop en een telefoon zijn er nog meer leuke extra’s. Je krijgt bijvoorbeeld een extra betaalde vakantiedag per twee jaar dat je bij Appronto in dienst bent. De kern is dat jij er klaar voor bent om Appronto aan je carrière toe te voegen en de organisatie tot grote hoogte laat stijgen.
Successen worden gedeeld! Voor ieder afgerond project, een nieuwe aanwinst of onderscheiding wordt een fles champagne opengetrokken of taart aangesneden. Drie keer per jaar wordt de bijzondere band met collega’s en familie gevierd. Bijvoorbeeld met een barbecue in het voorjaar, een zomers uitje en altijd een feestelijk kerstdiner.

Direct solliciteren!

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, doc.

Vragen?

Heb je vragen of wil je jezelf telefonisch introduceren? Neem contact op met Bart Gerritsen
06 – 20 77 06 86

Vacature delen