Afstudeerder HBO (commerciële richting)

Den Bosch | Utrecht | Arnhem

Heb jij

“The capacity to learn is a gift; The ability to learn is a skill; The willingness to learn is a choice.”
Brian Herbert

Bij PBC Group laten we niets aan het toeval over. Wij weten wat er nodig is om het maximale uit onze medewerkers te halen!

Jouw nieuwe werkomgeving?

Voor onze opdrachtgever, Medivisc, producent van zogenaamde “smart pillows”, zijn wij op zoek naar een enthousiaste, zelfstandige afstudeerder. Wij worden distribiteur van Medivisc. Er bestaat nog geen direct saleskanaal in Nederland en wij gaan dit opzetten. Onze doelgroepen zijn onder andere hotels, wellnessresorts en bedrijven waar mensen veel zitten. Het kantoor en de productie van Medivisc Nederland zijn gevestigd in Emmen. In de praktijk zul je hier weinig komen. Jouw uitvalsbasis wordt ons kantoor in Veenendaal.

Geschikte kandidaat?

We zijn niet op zoek naar iemand die zijn afstudeerstage bij voorkeur achter de kopieermachine doorbrengt. Bij PBC Group vinden we het namelijk belangrijk dat ieder mens doet waar hij of zij goed in is. Na deze stage heb jij relevante werkervaring, kennis en salesvaardigheden opgebouwd.

Jij studeert af in een commerciële richting op HBO niveau. Commerciële ervaring is een pré maar geen vereiste.

Onze geschikte kandidaat is representatief, positief, volhardend en enthousiast. Daarnaast moet jij zin en motivatie hebben om dit nieuwe product op de kaart te gaan zetten, samen met ons.

Uiteraard ben jij communicatief sterk en zeker niet bang om te bellen, adviseren en vragen te stellen.

Ons aanbod!

Wij staan garant voor een informele werksfeer. Je directe collega’s zijn zelfstandige professionals die altijd klaarstaan om je te helpen. Wij geven je veel ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling. Dankzij ons unieke concept krijgt jouw salescarrière een enorme boost. Tijdens jouw gehele stage zullen wij jou intensief begeleiden in onze PBC Sales Academy en zitten we bovenop jouw ontwikkeling door “on the job” training.

Uiteraard ontvang jij van ons een stagevergoeding maar wat het echt mooi maakt is de commissie per verkocht product!

Iedere vrijdag luiden wij gezamenlijk het weekend in en elk kwartaal sluiten we af met een sportieve groepsactiviteit.

We kunnen ons voorstellen dat je graag meer wilt weten over de vacature of meteen aan de slag wilt, neem dan even contact op met Bart Gerritsen van de PBC Group.
Dit kan op: 06-20 77 06 86.

Direct solliciteren!

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, doc.

Vragen?

Heb je vragen of wil je jezelf telefonisch introduceren? Neem contact op met Bart Gerritsen
06 – 20 77 06 86

Vacature delen