Accountmanager Visuele Reclame

Sneek

Heb jij

“Ga jij onze “zichtbaarheid” nog verder vergroten?”

Functieprofiel:

Voor onze opdrachtgever, een jonge en actieve onderneming in Sneek die zich specialiseert in diverse vormen van signing, zijn wij op zoek naar een gedreven accountmanager.

Onze opdrachtgever is een signmaker die haar klant graag de helpende hand toesteekt, van advies tot ontwerp en van productie tot montage. Alle visuele reclame wensen, binnen- en buiten komen in het scala voor. Denk hierbij bijvoorbeeld aan voertuigreclame, het bedrukken van textiel, raamfolies en alle soorten bedrijfsreclame. Als specialist helpt onze opdrachtgever haar klanten graag met het opvallend zichtbaar maken van naam, merk of boodschap!

Beschik jij over een commerciële drive, ben je enthousiast en begint de echte uitdaging voor jou pas bij een Nee? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

Jij beschikt over twee zeer belangrijke talenten; zo ben je uiteraard een kei in het aanbrengen van nieuwe relaties maar ook in het behouden van reeds bestaande.

Je voelt je verantwoordelijk voor je werk en je klanten en zoekt samenwerking met anderen op als dat voor een beter resultaat zorgt.
Bedrijfsresultaat en klanttevredenheid zijn voor jou vanzelfsprekend en je doet wat nodig is om deze te behalen en behouden.

Wie ben jij?

Onze kandidaat is niet alleen een ondernemende gepassioneerde verkoper. Jij bent ook degene die bijvoorbeeld thuis de kleine klusjes oppakt, oftewel; technisch inzicht heeft.
Het is een hele organisatie om de ideeën die jij verkoopt uit te werken, daarom vinden wij inzicht in de mogelijkheden net zo belangrijk als jouw verkooptalent. Jij biedt oplossingen die kunnen worden omgezet naar concrete acties.

Je bent representatief, positief ingesteld, communicatief vaardig en een echte doorzetter. Je hebt HBO werk- en denkniveau. Aantoonbare werkervaring in een commerciële functie is een absolute pré. Daarnaast vinden we motivatie en bereidheid om te leren erg belangrijk. .Uiteraard ben jij niet bang om te bellen, zit overtuigen in je bloed en een ‘nee’ brengt je niet van je stuk maar wakkert het vuur in je juist meer aan.

Je bent leergierig, hebt een commerciële én klantgerichte houding en kunt zowel goed zelfstandig als in een team werken.

Uiteraard beheers je de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift, ben je in bezit van je rijbewijs B en fulltime beschikbaar.

Wie zijn je directe collega’s?

Je bent werkzaam bij zowel onze opdrachtgever in Sneek als bij PBC Group. Bij beide organisaties heerst een informele sfeer en is het hard werken en hard genieten. Je directe collega’s zijn gelijkgestemde zelfstandige professionals die altijd klaarstaan om je te helpen. De drang om te presteren hebben we niet alleen op de werkvloer, maar ook tijdens onze sportieve groepsactiviteiten.

Direct solliciteren!

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, doc.

Vragen?

Jean Lauffer is namens PBC Group eerste contactpersoon voor deze vacature. Mail naar jlauffer@pbcgroup.nl of bel: 06 – 30 08 38 67

Vacature delen