Accountmanager Duurzaamheid

Midden Nederland

Heb jij

Voor een onze opdrachtgever TND Duurzaam zijn wij op zoek naar een Verkoper, Adviseur, Accountmanager of Sales Rep. Ons het is het eigenlijk allemaal om het even. Het allerbelangrijkst is namelijk de houding en de inzet die aan de naam gekoppeld wordt.

TND Duurzaam adviseert en levert duurzame verlichting- en zonnestroominstallaties. Zij zijn gespecialiseerd in gecertificeerde LED verlichting en zonnestroomsystemen. Het uitgangspunt van het complete concept is: kwaliteit volgens gestelde normeringen. Dit zodat een investering in eigen vastgoed een duurzame belegging is, én leidt tot een zeker rendement.

Ben jij die positieve, volhardende enthousiaste adviseur die wij zoeken?

Wat ga je doen?

Als Accountmanager houd jij je bezig met het uitbouwen van het klantenbestand doormiddel van het aansluiten van nieuwe klanten en het beheren en uitbreiden van bestaande klanten. Jij bent en handelt als directeur van je eigen rayon. Bedrijfsresultaat en klanttevredenheid zijn voor jou vanzelfsprekend en je doet wat nodig is.

Wie ben jij?

Je bent representatief, positief ingesteld, communicatief vaardig en een echte doorzetter. Je hebt HBO werk- en denkniveau en werkervaring in een commerciële functie. Je bent niet bang om te bellen, overtuigen zit in je bloed en een ‘nee’ brengt je niet van je stuk maar wakkert het vuur in je juist meer aan.

Wie zijn je directe collega’s

Je bent werkzaam bij zowel onze opdrachtgever in Albergen als bij PBC Group in Veenendaal. Bij beide organisaties heerst een informele sfeer en is het hard werken en hard genieten. Je directe collega’s zijn gelijkgestemde zelfstandige professionals die altijd klaarstaan om je te helpen. De drang om te presenteren hebben we niet alleen op de werkvloer, maar ook tijdens onze sportieve groepsactiviteiten.

Ken jij PBC Group al?

Wij zijn de Sales Outsourcing Agency van Nederland. Samen met jou en onze opdrachtgevers zorgen wij voor een vliegende (door)start van jouw salescarrière.

Met het unieke concept van PBC Group krijgt jouw salescarrière een enorme boost. Wij vullen niet alleen de vacature in maar blijven je intensief begeleiden en zitten boven op jouw ontwikkeling; of je nou junior, medior of senior accountmanager bent, ontwikkeling blijft een belangrijk en continu proces. Wij stoppen dan ook niet na een inwerkperiode maar blijven je coachen zodat je niet gewoon een goede verkoper bent/blijft maar een van de beste accountmanagers in de branche wordt.

Wij bieden:

  • Een goed salaris met een aantrekkelijke bonusregeling
  • 25 vakantiedagen op basis van 40 uur
  • Succes wordt beloond met mooie incentives
  • Een smartphone, laptop en auto van de zaak
  • Elke kwartaalafsluiting organiseren we een sportieve groepsactiviteit
  • Informele werksfeer met veel ruimte voor eigen inbreng
  • Intensieve begeleiding en opleiding vanuit zowel de PBC Group als onze opdrachtgever
  • Met een vrijdagmiddagborrel luiden we gezamenlijk het weekend in

Direct solliciteren!

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, doc.

Vragen?

Heb je vragen of wil je jezelf telefonisch introduceren? Neem contact op met Tjerk Hootsen
06 – 24 25 79 16

Vacature delen