Accountmanager Media

Arnhem, Zeeland, Utrecht, Eindhoven, Nijmegen, Twente en het Groene Hart

Heb jij

Wij zijn op zoek naar meerdere accountmanagers voor de regio’s Arnhem, Zeeland, Utrecht, Twente, Eindhoven, Nijmegen, Twente en het Groene Hart!

Functieprofiel

Voor onze opdrachtgever, de afdeling regiosales van DPG Media, zijn wij op zoek naar Accountmanagers die lokale ondernemers gaan helpen om hun zichtbaarheid op de markt én hun commerciële doelstellingen te vergroten.
Samen met je klant kijk je hoe de on- en offline bereikoplossingen die DPG Media aanbiedt op een juiste manier voor hen ingezet kunnen worden.

Ben jij geboren voor de sales en wil je werken voor de mooiste nieuws- en mediamerken van Nederland? Ben jij commercieel en wil jij een bijdrage leveren aan de digitale groei van
DPG Media? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Jij bent een uitblinker in actief relatiebeheer en het genereren van new business door middel van acquisitie en klantbezoeken binnen jouw regio. Je verbindt en zorgt voor oplossingen voor DPG’s (potentiële) klanten.
Uiteraard ben jij altijd op de hoogte van de mediumtypen en de ontwikkelingen in het medialandschap en bij adverteerders. Je bent een sparringpartner op het gebied van digitale ontwikkelingen zowel bij je sales collega’s als bij de klant.
Je werkt actief met CRM van DPG Media om nog beter in te spelen op de behoefte van de klant.

Wie ben jij?

Je bent representatief en een echte doorzetter. Je hebt HBO werk- en denkniveau en aantoonbare werkervaring in een commerciële buitendienstfunctie. Ervaring met verkoop van online media en online marketing is een pré.

Je bent niet bang om te bellen en te canvassen, overtuigen zit in je bloed en je houdt ervan om resultaten te boeken én met targets te werken.

We zoeken accountmanagers in diverse regio’s. Onze opdrachtgever vindt het belangrijk dat je woonachtig bent in (de omgeving van) de regio waarop je solliciteert.

Wat wij je bieden:

Met 4 nationale en 9 regionale nieuwsmerken, ruim 140 huis-aan-huiskranten, radio en 10 digital only merken streeft DPG Media ernaar de meest toonaangevende en de grootste media uitgever van Nederland te zijn. Een ambitieuze werkgever met oog voor kwaliteit.

Medewerkers geven DPG Media als werkgever gemiddeld een 8,3. Met name de inhoud van het werk, de prettige werksfeer en de goede arbeidsvoorwaarden worden hoog gewaardeerd. Jouw mening, als werknemer bij DPG Media, is belangrijk, daarom wordt jou regelmatig gevraagd naar jouw werkbeleving.

Naast een auto, laptop, telefoon en uitstekend salaris (afhankelijk van leeftijd en ervaring) biedt DPG Media jou ook nog een interessante bonusregeling én jaarlijkse winstregeling (op basis van resultaat van de organisatie). Jij krijgt de mogelijkheid om je constant te blijven ontwikkelen door middel van opleidingen, trainingen en certificaten.
Ook zijn er verschillende mogelijkheden om arbeidsvoorwaarden uit te ruilen. Denk bijvoorbeeld aan het kopen en verkopen van vakantiedagen, het fiscaal vriendelijk verrekenen van je sportabonnement of de aanschaf van een fiets.
Daarbij krijg je ook een warm onthaal wanneer je bij DPG Media start, met een uitgebreid kick start programma en heb je een buddy voor de eerste paar maanden, die je begeleidt en helpt je weg te vinden.

Direct solliciteren!

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, doc.

Vragen?

Heb je vragen of wil je jezelf telefonisch introduceren? Neem contact op met Remco Gemmeke
06 – 13 43 37 11 of rgemmeke@pbcgroup.nl

Vacature delen