Accountmanager Kozijnen particulieren

Noord Holland

Heb jij

“Bij PBC Group laten we niets aan het toeval over. Wij weten wat er nodig is om het maximale uit onze medewerkers te halen!”

Functieprofiel:

Bij PBC Group werken we samen want waarom alleen moeilijk doen als het samen beter kan. Onze collega’s zijn eindeloos gemotiveerd, hebben een grenzeloze ambitie en een mindset die staat geprogrammeerd op een vliegende (door)start van hun salescarrière.

Voor Bot Ramen en Deuren, familiebedrijf én een toonaangevende leverancier van kunststof ramen en deuren, dakkapellen en zonwering zoekt PBC Group een ambitieuze accountmanager die hét aanspreekpunt is voor particuliere klanten en prospects.
Bij Bot Ramen en Deuren maken ze dagelijks hun beloftes aan de klant waar! Jij bent trots om voor Bot Ramen en Deuren te mogen werken en als ambassadeur draag je dat elke dag uit. Bot Ramen en Deuren staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Zij levert regionaal exclusieve topmerken als Weru ramen en deuren en Suncircle Zonwering en Rolluiken.

Wat ga je doen?

Jij bent verantwoordelijk voor de acquisitie, new business en het relatiemanagement. Sales staat voor jou gelijk aan topsport “een dag niet verkocht is een dag niet geleefd”.

We zijn niet op zoek naar mensen die een baan zoeken. Bij PBC Group vinden we het belangrijk dat ieder mens doet waar hij of zij goed in is. Onze geschikte kandidaat is ondernemend, gepassioneerd en krijgt energie van het oplossingsgericht adviseren van particuliere klanten in de showroom maar vooral bij mensen thuis. Jij vindt het geen probleem om ook eens op zaterdag te werken en affiniteit of ervaring met de bouwsector is een absolute pré.
Je bent een kei in het uitbrengen en opvolgen van offertes, het sluiten van deals en haalt ook energie uit aftersales.

Je kunt goed omgaan met vrijheid want je bent zelf verantwoordelijk voor je eigen planning!

Wie ben jij?

Als bagage neem jij circa 3 jaar commerciële buitendienstervaring mee. Je bent leergierig, hebt een commerciële én klantgerichte houding en kunt zowel goed zelfstandig als in een team werken. Je hebt een MBO+ werk- en denkniveau.

Vanwege het regionale karakter van het bedrijf ben je het liefst woonachtig boven de lijn Alkmaar-Purmerend. Uiteraard beheers je de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift, ben je in bezit van je rijbewijs B én fulltime beschikbaar.

Wie zijn je directe collega’s?

Je bent werkzaam bij zowel onze opdrachtgever in Noord-Holland als bij PBC Group in Veenendaal. Bij beide organisaties heerst een informele sfeer en is het hard werken en hard genieten. Je directe collega’s zijn gelijkgestemde zelfstandige professionals die altijd klaarstaan om je te helpen.

Wat wij je bieden:

Wij zorgen voor een smartphone, laptop en auto van de zaak. Uiteraard ontvang jij van ons een goed salaris en 25 vakantiedagen (o.b.v. 40 uur) en succes wordt beloond met mooie incentives.

Iedere vrijdag luiden wij gezamenlijk het weekend in en elk kwartaal sluiten we af met een sportieve groepsactiviteit.

Ben jij geïnteresseerd in deze fantastische functie en wil jij jezelf ontwikkelen binnen een jonge en informele club? Neem dan contact op met Remco Gemmeke op 06-13433711 of rgemmeke@pbcgroup.nl. Ook wij werken ’s avonds en in het weekend dus ook dan kun je contact met ons opnemen.

Direct solliciteren!

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, doc.

Vragen?

Heb je vragen of wil je jezelf telefonisch introduceren? Neem contact op met Remco Gemmeke
06 – 13 43 37 11

Vacature delen