Accountmanager ICT

Midden- en Oost-Nederland | 36 uur p/week

Heb jij

“Houd jij van slimme technieken en oplossingen en kun jij deze enthousiast overbrengen?”

Functieprofiel:

Voor onze opdrachtgever I-Experts zijn wij op zoek naar een zelfverzekerde Accountmanager. I-Experts is een open boek. Zij zijn helder in hun contacten, positief, realistisch en toegewijd. Daarnaast zijn ze nieuwsgierig, daadkrachtig en wordt er altijd een paar stappen vooruit gedacht.  Techniek moet voor je werken dus wordt het digitale werkplezier van opdrachtgevers én collega’s zorgvuldig bewaakt.
I-Experts maakt moderne ICT simpel inzetbaar.

Ben jij een digitale pionier? Ben jij in staat een schakel te vormen tussen de klant en je technische collega’s. Beschik jij over een commerciële drive én over een flinke dosis eigen initiatief? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Als Accountmanager houd jij je bezig met het uitbouwen van het klantenbestand. Dit doe je door het aansluiten van nieuwe klanten.  Jij hebt klanttevredenheid en bedrijfsresultaat hoog in het vaandel staan en je doet alles wat nodig is om dit te bereiken en behouden.

Als Microsoft Gold Partner is I-Experts specialist op het gebied van Microsoft toepassingen. Samen met jouw collega’s zorg je ervoor dat de juiste toepassingen voor de klant worden gekozen. Dit zijn digitale oplossingen die helpen om de door de klant gestelde doelen sneller te bereiken. Zo creëer je in samenspraak met de klant een digitale werkplek die precies aansluit bij de behoeften van de klant.
Veilig en vooruitstrevend werken op elke locatie en op alle apparaten.

De organisatiekennis en vakervaring van de klant + de digitale expertise van I-Experts = succesvol samenwerken. Experts die samenwerken, ofwel #ExpertsTogether. Zo simpel is het!

Wie ben jij?

Jij bent representatief, positief ingesteld, communicatief vaardig en een echte doorzetter. Je hebt HBO werk- en denkniveau en minimaal 3 tot 5 jaar aantoonbare werkervaring in een commerciële functie. Affiniteit met, of een achtergrond in de ICT en een hoog kennisniveau van Microsoft zijn een pré. Jij bent niet bang om te bellen, overtuigen zit in je bloed en een ‘Nee’ brengt je niet van je stuk maar wakkert juist het vuur meer in je aan.

Wie zijn je directe collega’s?

Je bent werkzaam bij zowel onze opdrachtgever in Apeldoorn als bij PBC Group in Veenendaal. Bij beide organisaties heerst een informele sfeer en is het hard werken en hard genieten. Je directe collega’s zijn gelijkgestemde zelfstandige professionals die altijd klaarstaan om je te helpen. Bijzonder bij I-Experts zijn de korte lijnen met je klanten maar ook het snel schakelen met je collega’s. Je hebt veel vrijheid om je werk op de beste manier te doen.

Wat wij je bieden:

We geven je veel ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling en dankzij ons unieke concept krijgt jouw salescarrière een enorme boost! Wij blijven jou namelijk intensief begeleiden in onze PBC Sales Academy en zitten boven op jouw ontwikkeling door “on the job” training.

Wij zorgen voor een smartphone, laptop en auto van de zaak. Uiteraard ontvang jij van ons een zeer aantrekkelijk salaris, 25 vakantiedagen (o.b.v. 40 uur) en succes wordt beloond met mooie incentives.

Iedere vrijdag luiden wij gezamenlijk het weekend in en elk kwartaal sluiten we af met een sportieve groepsactiviteit.

Direct solliciteren!

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, doc.

Vragen?

Tjerk Hootsen is namens PBC Group eerste contactpersoon voor deze vacature. Mail naar thootsen@pbcgroup.nl of bel: 06 – 24 25 79 16

Vacature delen