Accountmanager afdrukapparatuur

Landelijk

Heb jij

Schrijf jij Klanttevredenheid met een hoofdletter K?

Voor onze opdrachtgever, die haar klanten ontzorgt met print- kopieer- en scanapparatuur van Kyocera, Ricoh en Konica Minolta, zoeken wij een echte doorzetter die bereid is een extra stap te zetten voor een nieuwe klant.

Als Accountmanager Afdrukapparatuur ben je verantwoordelijk voor het genereren van new business en het beheren van deze klanten. Je onderzoekt dagelijks de mogelijkheden om jouw klanten te ontzorgen.

Jij hebt een winnaarsmentaliteit en het ontbreekt jou niet aan inzet en incasseringsvermogen. Je beschikt over een commerciële drive om door te gaan tot de GO! Bij Nee begint voor jou de uitdaging pas!

We zoeken een communicatieve, flexibele kandidaat met een HBO opleiding (bij voorkeur in een commerciële richting) die zijn of haar hand niet omdraait voor het werken met MS Office. Jij hebt minimaal twee jaar verkoopervaring waarbij het een pré is als je ervaring in de branche hebt.

Jouw klanten zitten door heel het land. Een rijbewijs is dan ook een absolute vereiste.

Hoe gaan jouw dag en werkzaamheden eruitzien?

  • Je krijgt veel vrijheid van onze opdrachtgever en bent verantwoordelijk voor je eigen “winkel”. Eigen inbreng wordt gewaardeerd en de lijnen binnen deze flexibele organisatie zijn kort.
  • Je krijgt de ruimte om zelf te ondernemen maar bent ook onderdeel van een enthousiast verkoopteam.
  • Jij benadert prospects met als doel new business te verwerven en omzetgroei te realiseren.
    Hierbij ben jij verantwoordelijk voor het behalen van je targets.
  • Je zorgt voor een correcte afhandeling van je administratie.
  • Bij onze opdrachtgever heb je veel groeimogelijkheden en kansen om je verder te ontwikkelen. Er is veel aandacht voor persoonlijke coaching.

Naast een prima basissalaris met onbeperkte bonusregeling biedt opdrachtgever ook uitstekende primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Uiteraard krijg jij een auto van de zaak en word je met open armen ontvangen!

Direct solliciteren!

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, doc.

Vragen?

Tjerk Hootsen is namens PBC Group eerste contactpersoon voor deze vacature. Mail naar thootsen@pbcgroup.nl of bel: 06 – 24 25 79 16

Vacature delen