Vacature accountmanager PBC Group

Waar let jij op als je de grote hoeveelheden accountmanager vacatures doorzoekt? De arbeidsvoorwaarden? De bedrijfstak? Kijk je vooral naar de beloning of beoordeel je een vacature accountmanager op de toekomstmogelijkheden? Of ben je in staat om het ook van de andere kant te zien; vanuit de optiek van de werkgever. Als die een vacature accountmanager heeft te vervullen, waar zou hij dan naar op zoek zijn?

De belangrijkste reden dat werkgevers graag met PBC Group in zee gaan, is dat wij een zeer originele invulling van deze functie hebben ontwikkeld. Die veel werkgevers bijzonder aanspreekt, omdat wij het beste uit mensen weten te halen. Dus wil je gaan werken als account manager, maar net even anders dan gebruikelijk? Lees dan verder over onze aanpak.

Invulling van accountmanager vacatures bij PBC Group

Waarom denk je dat er zoveel interesse is voor een vacature accountmanager bij PBC Group? Wel, een belangrijke reden is dat we heilig geloven in de blijvende ontwikkeling van onze accountmanagers. Regelmatige training en een blijvende begeleiding zijn de hoekstenen van onze aanpak. Before the job, on the job en after the job.

Dat is niet alleen belangrijk voor jou om klinkende resultaten te behalen in je nieuwe functie; het is ook voor je opdrachtgever de garantie dat zijn accountmanager vacatures optimaal vervuld worden.

Actuele functies voor accountmanagers

Heb je trek in een nieuwe uitdaging? Wij hebben altijd verscheidene actuele accountmanager vacatures, dus je hebt goede kans dat er één bijzit die je aanspreekt. En het gaat om meer dan een baan: bij ons kun je je loopbaan een nieuwe impuls kunt geven. Bekijk hier welke interessante account manager functies er zijn bij PBC Group.

  • accountmanager payrolling; met minimaal 2 jaar ervaring sta je stevig in je schoenen en ben je bekend met de ABU-CAO, payrolling en/of uitzendbranche. Je houdt je bezig met proactief en creatief acquireren van nieuwe klanten.
  • senior account manager nieuwbouw; dit is je kans op een topbaan en de lat ligt dan ook hoog. Minimaal 5 jaar ervaring en een afgeronde HBO-opleiding in bijvoorbeeld bedrijfskunde. Je legt contacten met aannemers, ontwikkelaars en architecten over de verkoop van een zeer hoogwaardig product.
  • accountmanager industriële componenten; voor een resultaatgerichte kanjer die affiniteit heeft met techniek en industrie. Minimaal MBO 4-niveau en enkele jaren commerciële ervaring. Je richt je op het werven van new business voor een grote speler in proces componenten.
  • account manager vastgoedbeheer software; dé kans voor een medior of senior om het verschil te maken. Afgeronde HBO, 2-5 jaar ervaring bij voorkeur in vastgoedbeheer, ERP of Finance. Als directeur van je eigen rayon bouw je aan het klantenbestand van een specialist in vastgoedbeheersoftware.

Bijzondere arbeidsvoorwaarden bij onze accountmanager vacatures

Werken bij PBC Group is topsport, en daarbij past een goede beloning. Reageer je met succes op een vacature accountmanager bij ons, dan zul je stevig moeten aanpakken. Daar staat tegenover dat we je ook goed belonen. En dat gaat verder dan de gebruikelijke auto, laptop en smartphone van de zaak. Doe je je werk goed, dan kun je rekenen op mooie incentives, zoals een wintersportreis met collega’s.

De intensieve begeleiding die je krijgt vanuit PBC Group betekent dat je een goede band opbouwt met de andere accountmanagers. De werksfeer is informeel en op vrijdagmiddag sluiten we gezamenlijk de week af met een borrel. En de sportieve afsluiting voor alle medewerkers aan het einde van ieder kwartaal kan zich verheugen in een grote populariteit.