Samenwerking PBC Group en New Day Productions

Een nieuwe samenwerking is beklonken. PBC Group en New Day Productions, Branded Content producent, gaan hun krachten bundelen.
Sparkle Media is de commerciële kracht achter New Day Productions. De content die zij voor hun klanten maken wordt uitgezonden op de Nederlandse televisie. Denk hierbij aan zenders als RTL en SBS. Zij zijn echte specialisten als het gaat om bijvoorbeeld employer branding, mediastrategie en exposure via televisie.

PBC Group ondersteunt haar relaties bij het behalen van commerciële doelstellingen. Dit gebeurt door samen met de klanten junior- en medior sales collega’s in te zetten. Vanuit PBC worden deze sales professionals minimaal een jaar gecoacht en begeleid zodat zij zichzelf niet alleen beter ontwikkelen maar ook sneller up and running zijn waardoor er sneller structureel betere verkoopresultaten worden geboekt

Omdat New Day Productions constant op zoek is naar nieuwe collega’s voor hun sales afdeling is er voor gekozen om samen met PBC Group de werving en selectie aan te vliegen.