Sales Trainingen door PBC Group

PBC Group

Sales trainingen

Succes is niet te koop, wel te huur

Sales uitbesteden? Onze werkwijze
×

PBC Group in 1 minuut uitgelegd

Sales ondersteuning

Sales trainingen

Elke bedrijfstak kent zijn eigenaardigheden. Daarom zijn sales trainingen ook maatwerk trajecten. Voor het samenstellen van een zo effectief mogelijke route inventariseert PBC welke sales trainingen het beste bij jouw bedrijf passen. Zo ontstaat een programma met de meest doeltreffende mix van onder andere 17 sales trainingen en 30 softskills lestrajecten. Dus een zorgvuldig samengestelde balans tussen het lesprogramma en de te halen doelstellingen.

Omdat verkopen geen trucje is maar een psychologisch proces stelt PBC persoonlijke leerpunten op. Die doelen worden vervolgens omgezet in een tweede natuur. De productiviteit neemt toe, je krijgt meer gedaan in een kortere tijdspanne. Niet alleen binnen de beroepspraktijk maar ook in de omgang met anderen.

Sales academy

Sales Trainingen

Geen trucje

Niet alleen jij, mensen zijn over het algemeen huiverig als ze het vermoeden hebben dat iemand hen wil overtuigen. Dit schrikt af omdat het de autonomie aantast: psychologische reactantie. Zeker als de neutraliteit van de zender van de boodschap niet duidelijk is. Toch zijn deze onbewuste bezwaren weg te nemen door de potentiële klant te motiveren. Dat overredingsproces is simpel in een formule samen te vatten. Gedragswetenschapper Fogg heeft dat gedaan: B = MAP (Behavior = Motivation + Ability + Prompt.) Een aankoop wordt gestimuleerd als de afnemer: gemotiveerd is, de aankoop makkelijk uitvoerbaar blijkt en de koper wordt gewezen op het gewenste gedrag door een eenvoudige ‘prompt’ (een starter van gebeurtenissen).

Nu je ogen over deze regels rollen zijn we blijkbaar bij de prompt.

Neem contact op

Zienswijze | PBC Group

Zienswijze

Ahhhh… toch niet. We gaan verder: alle medewerkers van PBC hebben bruine ogen en dat is niet voor niks. In eerste instantie concludeerde onderzoekers aan de universiteit van Tsjechië dat bruine ogen betrouwbaarder overkomen. Later ontdekten ze dat een hoge betrouwbaarheid niet per se komt door een bruine oogkleur, maar door de gezichtskenmerken die corresponderen met een bruine kijkers. PBC kan de kleur van je ogen niet veranderen. Wel de garantie uitspreken dat we samen een route kunnen bepalen waardoor je sales managers nieuwe wegen inslaan die zorgen voor een omzetverhoging. Sterker nog… voor een andere zienswijze. Probeer maar.

Greep uit onze klanten

Logo BBS

Omzet verhogen? Maak kennis met PBC Group

Interesse? Ga met ons vrijblijvend in gesprek.

Neem contact op