Sales recruitment

voor echte sales-toppers

Recruitment bureau

Omzet verhogen met sales recruitment? Dat kan! PBC Group is geen standaard recruitment bureau maar biedt iedere klant, door middel van een unieke werving en selectie sales aanpak, de beste salestoppers!

De gemotiveerde én geschikte kandidaat vinden? Dat blijkt voor veel bedrijven tegenwoordig een uitdagende opgave te zijn. Met name in de sales branche is het lastig om deze salestoppers te vinden. Bij PBC Group geloven we in het effect van onze unieke werving en selectie sales aanpak. Een standaard recruitment bureau inschakelen heeft in veel gevallen niet het gewenste resultaat. De expertise van deze bureaus ligt namelijk vaak niet in de sales. Bij PBC Group is dit anders. Wij zijn gespecialiseerd in sales en sales recruitment. Voor jouw bedrijf vinden wij de beste salestoppers!

Werving en selecties sales aanpak

Bij PBC Group werken we met doorgewinterde sales professionals die de junior sales professionals opleiden en begeleiden. Onze ervaren salestoppers weten als geen ander hoe het er in de saleswereld aan toe gaat. In ons sales recruitment proces maken we gebruik van een unieke werving en selectie sales aanpak. Wij zijn geen standaard recruitment bureau en weten echt waar onze klanten naar op zoek zijn. Omdat wij het bij PBC Group belangrijk vinden dat we onze klanten goed kennen, investeren we in het kennismakingsproces. Pas als we weten wat een klant wil, kunnen wij op zoek gaan naar de echte salestoppers. Een efficiënt sales recruitment proces.

Sales recruitment

Ons sales recruitment proces bestaat niet uit een standaard procedure. Bij iedere aanvraag wordt een werving en selectie sales aanpak op maat ontwikkeld. Onze ervaren salestoppers gaan, met behulp van deze werving en selectie sales aanpak, op zoek naar de geschikte kandidaat. Als geen ander weten zij waar een sales professional aan moet voldoen, welke vaardigheden aangeleerd kunnen worden en over welke kwaliteiten een kandidaat van nature moet beschikken. Na de zoektocht vinden wij gegarandeerd de salestoppers die het beste past. Sales recruitment was nog nooit zo eenvoudig!

Omzet verhogen met sales recruitment?

PBC Group biedt iedere klant, door middel van een unieke werving en selectie sales aanpak, de beste salestoppers!

Salestoppers binnenhouden

Als de salestoppers eenmaal zijn binnen gehaald en aan de slag zijn, is het vaak de uitdaging om deze sales professionals binnen te houden. Sales is een energiek vak in deze dynamische wereld. Coaching en begeleiding zijn dan ook twee belangrijke onderdelen om de salestoppers gemotiveerd en betrokken te houden. Doordat bedrijven vaak geen tijd hebben om de juiste begeleiding te bieden aan nieuwe medewerkers, valt 30% van de salestoppers al binnen de eerste zes maanden uit. Bij PBC Group bieden we onze sales professionals een intensief opleidingstraject en de juiste begeleiding.

Totale dienstverlening

Dat wij geen standaard recruitment bureau zijn, is waarschijnlijk duidelijk. Bij PBC Group leveren we ons sales outsourcing pakket namelijk echt de oplossing voor jouw bedrijf. Met deze totale dienstverlening bieden wij, naast sales recruitment, ook begeleiding en opleiding op maat aan onze salestoppers. De sales professionals worden opgeleid tot echte, stressbestendige salestoppers. Dus wil jij, naast ons sales recruitment proces, ook gebruik maken van onze andere diensten? Lees meer over ons sales outsourcing pakket!