Sales post HBO

Kies voor de officieel erkende post HBO opleiding Sales- en Accountmanagement. Een investering in jou of je personeel personeel die zich altijd uitbetaalt. Wanneer je de opleiding succesvol afgerond ontvang je een officieel erkend diploma. Daarmee loont deze investering die je in jezelf doet niet alleen meteen de volgende werkdag al, maar versterk je daarmee ook je CV nog eens extra op de langere termijn!

Salestraining on-the-job

Een half jaar lang duik je elke week in een actueel salesonderwerp. De docenten waarmee je werkt zijn ervaren professionals uit het werkveld, met ieder hun eigen expertise. Aan de hand van praktische cases weten zij jou als geen ander uit te dagen om hands-on je kennis en vaardigheden op een hoger niveau te brengen.

We vinden het bovendien erg belangrijk dat je de nieuwe inzichten die je elke week meekrijgt meteen de volgende werkdag in je werk kunt toepassen. Zodat je sneller, slimmer en succesvoller wordt.

Voor wie

Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring in een salesfunctie. De basis kent geen geheimen meer en je bent toe aan de volgende stap om je kennis naar een hoger niveau te tillen. Daarnaast ben je op zoek naar een hands-on en praktisch gerichte vervolgopleiding. En ten slotte ben je 6 maanden lang één avond in de week beschikbaar om naar de colleges te komen in Veenendaal of Zwolle.

Toelating en aanmelden

De opleiding kent 2 examens: een mondeling examen en een schriftelijk examen,
welke je beide met een voldoende resultaat moet afronden om je diploma te
ontvangen.

Het mondelinge examen bestaat uit een salesgesprek met een acteur en het schriftelijke examen bestaat uit het maken van een ‘1-pagina salesplan’.

Duur
6 maanden – 220 uur – 15 college’s
Incl. colleges, opdrachten en examen

Lestijden
Wekelijkse dinsdagavond van 18:00 – 21:30
Incl. avondmaaltijd

Locatie
Veenendaal of Zwolle én deels via Zoom
Exacte planning geeft aan wat live is en wat via Zoom

Examen
Mondeling rollenspel & schriftelijk 1-pagina salesplan
Met geaccrediteerd post-hbo diploma

Studielasten
€ 5.395
Incl. opleiding, studiemateriaal, catering proefexamens en exames.
Excl. BTW daar waar van toepassing

Volledig ontzorgen is de insteek bij PBC Group. Dit is gekoppeld aan een professionele kijk op kandidaten die geschikt zijn voor het bedrijf. Kortom: full-service concept voor bedrijven die goede commerciële krachten willen.

Peter van der Steen | Somfy Nederland

Brochure