Omzet verhogen door

sales outsourcing

Omzet verhogen door sales outsourcing

PBC Group biedt met sales outsourcing de oplossing voor jouw bedrijf! Wij leveren jouw bedrijf een totale dienstverlening. Naast recruitment behoort ook het opleiden en begeleiden van onze salestoppers tot het volledige sales outsourcing pakket. Wij leiden onze professionals op tot echte, stressbestendige salestoppers die als taak meekrijgen: omzet verhogen. Dus wil jij als bedrijf jouw omzet verhogen? Dan biedt sales outsourcing van PBC Group je de oplossing!

Sales uitbesteden

Als het gaat om omzet verhogen, blijkt sales uitbesteden een geschikte en effectieve manier te zijn. Allereerst is het vinden van de geschikte kandidaat een belangrijk onderdeel van het sales outsourcing pakket van PBC Group. Bij ons krijgen de salestoppers een intensief opleidingstraject. Hierdoor beschikt iedere sales professional van PBC Group over voldoende vakkennis, alle sales basistechnieken, de juiste beroepshouding en goed commercieel inzicht. Acquisitie uitbesteden aan PBC Group betekent op een efficiënte wijze positieve resultaten boeken!

Omzet verhogen

Zichtbaar én controleerbaar resultaat dankzij acquisitie uitbesteden. De salestoppers van PBC Group zijn zo getraind dat zij precies weten hoe ze moeten reageren en op welke manier ze een klant kunnen binnenhalen. De begeleiding is daarbij ook volledig afgestemd op de medewerkers én op de wensen en behoeften van jou als klant. Acquisitie uitbesteden aan PBC Group biedt simpelweg de oplossing om snel jouw belangrijkste doel te behalen: je omzet verhogen.

Deze week nog je omzet verhogen?

Wij bellen terug binnen 1 werkdag

Gegevens worden eenmalig gebruikt om contact met je op te nemen.

Sales academy

Opleiden, ontwikkelen en begeleiden zijn onze sleutelwoorden. Het fundament van PBC Group.

Daarom bestaat onze PBC Academy. Doelstelling van onze Salesacademy is om sales professionals nóg sneller succesvol te laten functioneren  en opereren. Want salestalent is niet aan te leren maar zeer zeker wel te ontwikkelen en te perfectioneren.
Ons opleidingstraject bestaat om verkopers te laten beschikken over: voldoende vakkennis, de juiste beroepshouding en een goed commercieel inzicht.

Of het nu een doorgewinterde accountmanager is of een Young Salesprofessional die aan het begin van zijn of haar carrière staat, door middel van de PBC talentonwikkeling zal iedere accountmanager boven zichzelf uitstijgen.

Wanneer sales outsourcing?

Heeft jouw bedrijf behoefte aan tijdelijk extra commerciële slagkracht? Maar wil je liever het werkgeversrisico beperken? Met sales uitbesteden nemen wij tijdens de opstartfase het werkgeversrisico voor een gedeelte op ons. Of wil je bijvoorbeeld in een nieuwe branche gaan starten of een nieuw product op de markt zetten? Acquisitie uitbesteden aan PBC Group kan jou ondersteunen tijdens deze spannende situatie met vele veranderingen. Heb je te maken met een hoog verloop binnen jouw salesafdeling? Ook dan kan sales outsourcing van PBC Group dé oplossing zijn. Herken jij jezelf in een van bovenstaande cases?