Sales Kennissessie

Het leukste is nog dat je verkopers de klant echt gelukkig gaan maken. Ze bruisen van de motivatie om de verkoopdoelen te halen. De dopamine die daarbij vrijkomt is nou eenmaal een beetje verslavend. Wij noemen dat een gezonde bijwerking van de interactieve PBC Group Sales kennissessie.

Waarom een sales kennissessie

Hoe genereer ik leads online? Past telefonische aquisitie bij mijn product? Hoe schrijf ik een verkoopplan? In de kennissessie bepalen we jouw salesdoelen en zetten de strategie uit. Wees zo ambiteus als je wilt, onze trainers houden de regie. Zij kanaliseren je enthousiasme en maken de plannen specifiek. Aan het eind van de kennissessie weet iedereen wat jouw organisatie wil en hoe dit te bereiken. Realistisch. De vraag is niet óf en hoe de doelen behaald worden, maar wanneer. Want factor tijd is een belangrijk onderdeel van meetbare targets.

Informatie en boeken

Anders dan de Sales masterclasses, zijn onze kennissessie volledig interactief. Het formuleren van jouw salesvraagstuk is stap één. Dit doen we tijdens een telefonisch intakegesprek. Hierna ontvang je onze offerte voor de interactieve kennissessie. Na akkoord op de offerte plannen we de datum. Het is belangrijk dat al jouw salesmedewerkers hierbij aanwezig zijn. Locatie? Als het kan bij jou op de zaak. Wil je liever uitwijken naar een externe ruimte, dan doen we dat.

“De masterclass online & offline netwerken was ontzettend leerzaam. We kregen handvatten aangereikt, en aangemoedigd hoe een ieder de tips kan toepassen op zijn of haar persoonlijke stijl. Dat sprak mij erg aan. Bij PBC Group is er zo ontzettend veel kennis en ervaring, ik raad het iedereen aan die met sales van doen heeft.”

Aaron Freriksen | Mobielmakers Telecom & Reparaties