Sales academy

voor echte sales-toppers

Opleiden, ontwikkelen en begeleiden

Opleiden, ontwikkelen en begeleiden zijn onze sleutelwoorden. Het fundament van PBC Group. Daarom bestaat onze PBC Academy.

Doelstelling van onze Salesacademy is om sales professionals nóg sneller succesvol te laten functioneren  en opereren. Want salestalent is niet aan te leren maar zeer zeker wel te ontwikkelen en te perfectioneren.
Ons opleidingstraject bestaat om verkopers te laten beschikken over: voldoende vakkennis, de juiste beroepshouding en een goed commercieel inzicht.

Of het nu een doorgewinterde accountmanager is of een Young Salesprofessional die aan het begin van zijn of haar carrière staat, door middel van de PBC talentonwikkeling zal iedere accountmanager boven zichzelf uitstijgen.

De praktijk

Hoe ziet dit er in de praktijk dan uit? Met alle medewerkers, die voor onze relaties aan de slag zijn maken we een ontwikkelplan. Dit begint met (persoonlijke) doelstellingen. Ons speerpunt is het intensieve contact met onze salestrainer. Hij heeft veelvuldig contact met de salesprofessionals. Vragen vanuit de salesprofessional kunnen op deze manier direct worden beantwoord en uitdagingen tegen het licht gehouden worden. Om de week worden samen de activiteiten van de afgelopen weken doorgenomen en wordt het plan bijgeschaafd voor de komende weken.

Meereisdagen

Wat uniek is zijn de ‘’meereisdagen’’. Dit zijn dagdelen waarop onze salestrainer met de accountmanagers meereist. Aan het einde van de dag wordt er geëvalueerd en wordt de sales professional voorzien van nuttige en persoonlijke feedback. Deze bezoekafspraken worden samen voorbereid, wat ook weer een onderdeel is van de uitgebreide leercurve.

Daarnaast geven wij meerdere theoretische trainingen per jaar om de sales professionals te voorzien van de juiste en meest actuele vakkennis.

Omzet verhogen door onze sales academy?

Door middel van de PBC talentonwikkeling zal iedere accountmanager boven zichzelf uitstijgen!