PBC Group - Sales bedrijf

Reviews

×

Klantervaringen

Wat zeggen onze klanten?

Sales is een vak! Je kunt het niet leren maar wel ontwikkelen en dat bewijst PBC Group. Onze salesmanagers hebben dankzij de kritische maar motiverende coaching van PBC Group een snelle ontwikkeling doorgemaakt en goede resultaten behaald. Daarnaast heeft PBC Group laten zien dat ze ook op strategisch commercieel niveau van waarde zijn.

Dennis Gubbels, CEO Bloxs Sofware

Het opbouwen en onderhouden van een sales team is een kunst. Zeker als er continu op top niveau gepresteerd moet worden. Sales bedrijf PBC is hierin onze partner die dat niveau borgt en de lat ook hoger weet te leggen.

Peter van Leeuwen, Head of UPTMZ (onderdeel van Adeptiv)

De begeleiding die ik vanuit PBC heb ervaren is gaaf. Een inspirerende plek waar resultaat voorop staat. De begeleiding wordt gedaan door mensen met ervaring in de sales, ze weten waar ze het over hebben. Er wordt niet alleen gekeken naar de sales maar ook naar de menselijke kant. De ene persoon heeft meer/andere sturing nodig dan de andere. Naast sales kennis hebben ze dus ook mensenkennis, dit maakt het fijn om met Sales bedrijf PBC te werken. Verder is er ook altijd iemand van de begeleiding bereikbaar via Whatsapp of via de telefoon, zelfs ’s avonds om 11 uur als je er even doorheen zit. Kortom: je leert er veel, je wordt gemotiveerd en je krijgt concrete tips. Top dus!

Lennard Terlouw, Accountmanager Jurato | Contractenshop

Volledig ontzorgen is de insteek bij PBC, dit wordt gekoppeld aan een professionele kijk op kandidaten die geschikt zijn voor het bedrijf. Kortom: full service concept voor bedrijven die goede commerciële krachten willen.

Peter van der Steen, Commercieel verantwoordelijk Somfy Nederland

Ook in dit rijtje?

Wilt u ook in dit rijtje komen?

Neem contact op

Greep uit onze klanten

Logo BBS

Omzet verhogen? Maak kennis met PBC Group

Interesse? Ga met ons vrijblijvend in gesprek.

Neem contact op