Partner

Remco Gemmeke

Remco ontwikkelt je volledige potentie

Remco Gemmeke: ‘Hoe maak jij de klant tevreden? Dat is hét uitgangspunt voor succesvolle sales. Daar ga ik je bij helpen. We brengen de wensen en behoeften in kaart van jouw prospects. Ik besteed veel aandacht aan oplossingsgericht denken. Het geeft zo veel energie als je werkt vanuit je hart.

Het handelen zat er bij mij al vroeg in. Als tiener werkte ik voor de deur-tot-deurverkoop van een diepvries thuisdienst. In de loop der tijd kwamen daar steeds meer commerciële taken bij. Uiteindelijk studeerde ik af op hbo Bedrijfskunde. Sinds 2019 ben in actief bij PBC GROUP. Ik help salesprofesionals om stap voor stap al hun potentie te ontwikkelen. Fantastisch.

“Ik benader jou als compleet mens”

Met mijn ervaring begeleid ik je naar groei op alle fronten. Ik benader jou als compleet mens. Hoe je zakelijk presteert is onlosmakelijk van jouw ontwikkeling op andere fronten. Die kwaliteiten benut ik ook als sportcoach. Daarom praat ik niet alleen over sales, maar ook over wat je verder bezighoudt. Zeker als je net als ik houdt van golfen, skiën, fietsen, padel en hardlopen. Ik sponsor zelfs de Heiderun. Ja, ik ga jou zeker uitdagen om mee te doen.’