PBC Group gaat Healthcaps ondersteunen in commercieel traject

Op 6 maart zijn Healthcaps, producent van 100% natuurlijke groente & fruit capsules, en PBC Group een samenwerking aangegaan op commercieel gebied. PBC Group is specialist op het gebied van sales outsourcing. Het investeert in Healthcaps en gaat dit jonge bedrijf ondersteunen met de opvolging van leads en het benaderen van potentiële afnemers.

Healthcaps maakt capsules met 100% natuurlijke vitaminen, mineralen en andere essentiële ingrediënten uit vers fruit en groenten. Anders dus dan bij kunstmatige vitamines uit een laboratorium, en bovendien worden de bestanddelen gevriesdroogd, waardoor de gezonde eigenschappen volledig behouden blijven. Daarnaast zit onder andere levertraan in het pakket, dat ook nog eens halal en kosher is. Ook de capsules zelf zijn volledig plantaardig.

De producten van Healthcaps zijn ontwikkeld in samenwerking met voedingsdeskundige Linda Pagter. Dat zorgt ervoor dat de capsules de juiste samenstelling en hoeveelheid ingrediënten hebben. Healthcaps is een MVO-onderneming. Het verpakken van de producten vindt plaats in het Arbeidscentrum Sneek en wordt gedaan door mensen met een verstandelijke handicap.

De capsules van Healthcaps zijn verkrijgbaar in dag-, week- of maandverpakkingen. Ze zijn verkrijgbaar via de webshop en selecte locaties zoals reformwinkels, sportscholen en tankstations.

PBC Group gaat Healthcaps ondersteuning bieden in het sales traject. Het gaat namens Healthcaps bijvoorbeeld personal trainers, diëtisten, voedingsdeskundigen en sportscholen benaderen om ze te interesseren in de afname van de 100% natuurlijk suppletieproducten. Daarnaast richt PBC Group zich ook op kantoorbedrijven, waar het een fitnessplan gaat aanbieden dat o.a. voorziet in een gratis gezondheidsscan voor de medewerkers. De afname van Healthcaps producten zal onderdeel vormen van het fitnessplan.

PBC Group is een succesvol bedrijf met een unieke formule voor sales outsourcing. Door de intensieve samenwerking met de klant en de doorlopende begeleiding van de sales professionals biedt het bedrijven de gelegenheid om systematisch goede verkoopresultaten te behalen.