Over PBC Group

PBC GROUP is een kennisexpert voor salesprofessionals. Al onze activiteiten zijn maatwerk, uitgevoerd door onze senior salestrainers. Voor elk salesvraagstuk hebben wij een effectief en praktisch antwoord, toegespitst op de medewerker, de afdeling of de organisatie.

Voor alle MKB-branches

PBC GROUP startte in 2017 met begeleiding van junior salesmedewerkers door hen te koppelen aan een senior. Deze succesformule is uitgegroeid tot onze huidige organisatie, die verkoopteams vormt, traint en begeleidt van uitvoerend tot strategisch niveau. Daarnaast verzorgen wij masterclasses en kennissessies. Wij richten ons op het MKB en MKB+ in alle branches. Met ICT, techniek, retail en de zakelijke dienstverlening hebben we een speciale band. Met onze expertise tillen wij bedrijven in deze sectoren effectief naar een hoger commercieel niveau.

Landelijk en internationaal

PBC GROUP is gevestigd in Veenendaal. Onze trainers verzorgen salestraining-on-the-job door heel Nederland. Evenals de masterclasses en kennissessies, die we altijd in jouw organisatie of in de nabije omgeving aanbieden. Bovendien bieden we salesondersteuning aan internationale organisaties die toetreden tot de Nederlandse markt.

Onze trainers