Wat maakt PBC Group uniek?

Bij PBC Group onderscheiden wij ons op het gebied van opleiden. Sales is een vak. Wij vinden met onze sales recruiters de juiste sales professionals voor jouw bedrijf. De werving en selectie van sales professionals was nog nooit zo eenvoudig. Wij zijn geen standaard detacheringsbureau of uitzendbureau in sales. Onze salesmensen (actief in de sales voor jouw bedrijf) bieden wij een intensief opleidingstraject met directe output voor in jouw organisatie. Hierdoor beschikt iedere sales professional van PBC Group over voldoende vakkennis, de juiste beroepshouding, goed commercieel inzicht en alle sales basistechnieken.

Waarom sales outsourcing en recruitment van PBC Group?

Net zoals iedere sales professional is ook iedere organisatie anders. Jouw bedrijf staat iedere dag weer voor andere uitdagingen. Bij iedere case maken we een plan op maat. Herken jij je in de volgende cases?

Heeft jouw bedrijf behoefte aan tijdelijk extra commerciële slagkracht? Maar wil je liever het werkgeversrisico beperken? Door een samenwerking met PBC Group aan te gaan, neemt PBC Group tijdens de opstartfase het werkgeversrisico voor een groot gedeelte op zich.

Ben je als buitenlandse ondernemer van plan om een vestiging in Nederland te openen? Maar heb je geen idee waar je goed personeel vandaan moet halen? Wij helpen je uit de brand!

Heb je te maken met een hoog verloop binnen jouw salesafdeling? En weet je niet hoe je aan goed, betrouwbaar personeel moet komen? Bij PBC Group zorgen wij voor een nauwkeurige selectieprocedure. We nemen tijd voor het zoeken naar de geschikte kandidaat en bieden extra commitment door begeleiding en coaching. Na een jaar is het mogelijk om de sales professional zelf in dienst te nemen.

Herken jij jezelf in een van bovenstaande cases?

Dit kunnen we voor je betekenen!

Het Team

Tjerk Hootsen

Bart Gerritsen

Remco Gemmeke

Gill Smit