Over ons

PBC Group

Wie zijn wij?

Sales as a Service

Sales uitbesteden Ontmoet onze trainers
×
Professional Business Center

Wie zijn wij?

Wij zijn PBC Group. Een beetje eigenwijs, maar voornamelijk gedreven en vooral vol passie als het gaat om het ondersteunen van onze klant rondom sales. Sales is namelijk ons vak. Leadgeneratie, telefonisch acquisitie, leadopvolging: je kunt het zo gek niet bedenken of dit wordt uitgevoerd door één van de medewerkers die opgeleid is door ons. Sinds 2017 delen we onze (vak)kennis met bedrijven en brengen hen naar een commercieel hoger niveau. Dit doen wij onder meer in de ICT-branche, voor handelsorganisaties en technische bedrijven.

Neem contact op

Sales ondersteuning

Waar willen we naar toe?

In 2025 willen we ruim 100 bedrijven blij hebben gemaakt doordat we hun commerciële vraagstuk hebben opgelost. Hoe we dit doen? Door zowel opdrachtgevers als salesprofessionals naar een hoger commercieel niveau te brengen. De salesprofessionals worden opgeleid en begeleid aan de hand van meerdere leermodules per jaar en onze unieke meereisdagen.

Tegenwoordig houden steeds meer organisaties zich bij hun ‘core business’ en nemen specialisten in de arm voor de zaken waar ze minder goed in zijn. Wij zijn van mening dat wij hét instituut zijn voor het uitbesteden van sales. Niets voor niets hebben wij doelgericht, persoonlijk, samenwerking, sportief en ontwikkeling als kernwaarden.

Neem contact op

PBC Group - Sales Ondersteuning

Ontmoet ons team

Dit alles doen we met een gedreven stel mannen die zich overal in vastbijten. Allen hebben sowieso één gemene deler: gedrevenheid. Benieuwd naar de gezichten achter het verhaal?

Onze sales trainers

Greep uit onze klanten

Logo BBS

Omzet verhogen? Maak kennis met PBC Group

Interesse? Ga met ons vrijblijvend in gesprek.

Neem contact op