Job matching

Je nieuwe salesmedewerker maakt een vliegende start. Vanaf dag één verkoopt hij jouw producten als warme broodjes. Wat is zijn geheim? Eén ding weet je wel: de eerstvolgende keer dat je een vacature hebt, gaat die weer rechtstreeks naar PBC Group sales job matching.

Waarom job matching

Heb jij een vacature voor een salesmedewerker? PBC Group job matching is gespecialiseerd in werving- en selectie van salesprofessionals. In overleg trainen wij de geselecteerde kandidaat in de Sales academy. Dit is een maatwerktraject, toegespitst op de bij jouw openstaande vacature. Ben jij salesprofessional en beschikbaar voor een baan? In het uitgebreide netwerk van PBC Group is altijd een salesvacature beschikbaar. Op basis van jouw motivatie, kennis en ervaring koppelen we je voor begeleiding bij je nieuwe job aan een van onze salestrainers.  

Informatie en matchen

Winstgevend zijn, zeker in sterk concurrerende markten, vereist intensief getrainde verkopers. Voldoet jouw nieuwe salesmedewerker niet aan de verwachting? Biedt een training aan bij de PBC Group Sales Academy. In de intake inventariseren we de knelpunten. We koppelen de kandidaat aan de meest passende trainer voor een één-op-één salestrainingstraject. In sommige gevallen wil je ondanks alle inspanningen toch afscheid nemen. PBC GROUP biedt de medewerker begeleiding naar een meer passende functie in een ander bedrijf. Meld je beschikbaarheid of vacature eenvoudig aan via de onderstaande links, PBC Group maakt de match.

“Volledig ontzorgen is de insteek bij PBC GROUP. Dit is gekoppeld aan een professionele kijk op kandidaten die geschikt zijn voor het bedrijf. Kortom: full-service concept voor bedrijven die goede commerciële krachten willen.”

Peter van der Steen | Somfy Nederland