Inhuur sales recruitment bureau: de voordelen

Het vinden van goed sales personeel is een lastig en tijdrovend karwei. De markt voor sales toppers is krap en ondernemingen vechten om de beste sales professionals binnen te halen. Is dit voor een groot bedrijf met een eigen HR-afdeling al lastig, voor MKB-bedrijven kan het een serieus probleem zijn. Vandaar dat het handig kan zijn om de werving van sales mensen uit te besteden aan een sales recruitment bureau zoals PBC Group.

Sales recruitment: efficiënt werven van goede sales professionals

Je wilt als bedrijf niet zomaar een sales persoon, je wilt een professional die jouw markt kent en die snel en continu zorgt voor meer leads en een hogere omzet. Het sales recruitment bureau PBC Group beschikt over diepgaande marktkennis en weet waar de beste sales professionals zitten. Dat kan binnen ons eigen bureau zijn, maar ook bij bedrijven elders in het land.

Op grond van een scherpe analyse van jouw wensen en bedrijfskarakteristieken, gaan wij op zoek naar veelbelovende kandidaten. Aan de hand van gesprekken met onze trainer en manager, plus een test, maken wij een voorselectie. Zo stellen wij jou alleen die kandidaten voor die wij geschikt achten voor jouw bedrijf.

Sales recrutering: focus op de juiste kandidaat

Als extern bureau kan PBC Group zich volledig focussen op het vinden van de juiste kandidaat. Wij worden niet afgeleid door business verantwoordelijkheden of andere dringende interne zaken die ons afleiden. Zo kunnen wij snel de goede kandidaten vinden en voorstellen.

Standaard recruitment vs. expert sales recruitment met bureau

Bij PBC Group gebruiken wij diverse beproefde technieken om de beste sales kandidaten te vinden. Bijvoorbeeld de geavanceerd MindSonar methode, waarmee we een analyse maken van de denkwijze van de kandidaten. Ook hanteren wij het ‘4 ogen’ principe bij alle selectieprocedures, dat wil zeggen dat elke kandidaat door ten minste twee van onze professionals wordt gescreend.

Als sales recruitment bureau werken wij samen met diverse Hogescholen en ROC’s. Dat betekent dat wij over een groot netwerk beschikken en veelbelovende sales potentials al bij de poort selecteren.

De unieke aanpak van PBC Group voor sales recruiting

Huur je PBC Group in als sales recruitment bureau, dan krijg je niet alleen de beste sales professionals. Je profiteert ook van onze unieke aanpak voor doorlopende training en begeleiding van de sales mensen. Daarmee voorkom je verloop en kun je deze gewilde sales toppers binnen je bedrijf houden. En beschik je over personeel dat de nieuwste kennis en sales technieken in de vingers heeft. Tel uit je winst!

Meer weten over onze unieke aanpak? Neem contact met ons op.