Wij smeden, trainen en begeleiden

succesvolle verkoopteams

Als ondernemer wilt u effectiviteit van de verkoopafdeling. Verkopers die de juiste adviezen uitbrengen en niet even snel willen scoren. PBC brengt door intensieve trainingssessies de commerciële activiteiten van een onderneming naar een hoger niveau.

Sales Ondersteuning Sales Academy
×

Hoe doen we dit?

PBC neemt de sales niet uit handen maar maken van jouw verkoopteam
een winnend verkoopteam. Heb je nog geen verkoopteam? Dan kunnen
wij hiermee helpen.

1. Verkooplan

Verkoop begint met het maken van een plan. Een degelijke opzet van doelen en strategie waaraan de verkooporganisatie zich houdt. Dit verkoopplan wordt opgesteld door de eigenaar van het bedrijf in samenspraak met zijn verkoopteam. Daarbij is ondersteuning van PBC mogelijk.

Sales recruiting

Je organisatie heeft behoefte aan extra commerciële slagkracht. Door werving en selectie uit te besteden aan PBC Group verklein je risico’s. PBC neemt het gehele werving- en selectietraject op zich en zoekt de perfecte kandidaat op basis van het opgestelde profiel.

3. Sales academy

Coaching on-the-job draait om persoonlijke competenties. Een training is vooraf vormgegeven en gaat niet in op persoonlijke competenties. PBC Group kiest voor training in combinatie met coaching on-the-job. Daarbij kijken we naar de behoeftes van de accountmanager.

Meereisdagen: het unieke concept van PBC Group!

1. Verkooplan

Verkoop begint met het maken van een plan. Een degelijke opzet van doelen en strategie waaraan de verkooporganisatie zich houdt. Dit verkoopplan wordt opgesteld door de eigenaar van het bedrijf in samenspraak met zijn verkoopteam. Daarbij is ondersteuning van PBC mogelijk.

PBC heeft ervaring met het maken van een verkoopplan en het uitvoeren ervan. Heb je geen verkoopteam? Dan biedt PBC de mogelijkheid een verkoopteam samenstellen doormiddel van recruiting. Wil je daar meer van weten klik dan door op recruiting.

Sales academy

PBC Group - Sales vakmensen

2. Recruiting

Je organisatie heeft behoefte aan extra commerciële slagkracht. Het aannemen van personeel brengt risico’s met zich mee. Het kan gebeuren dat je iemand aanneemt die op het eerste oog de perfecte kandidaat lijkt maar in de praktijk blijkt dit niet zo te zijn. Misschien heeft diegene toch meer begeleiding nodig dan verwacht of levert nauwelijks een bijdrage aan de omzet.

Door werving en selectie uit te besteden aan PBC Group verklein je risico’s. PBC neemt het gehele werving- en selectietraject op zich en zoekt de perfecte kandidaat op basis van het opgestelde profiel. De kandidaat krijgt tijdens de Sales Academy intensieve begeleiding. Dit draagt direct bij aan een beter resultaat en je kunt alsnog besluiten deze persoon in dienst te nemen.

Sales recruitment

Professional Business Center

3. Sales academy

Coaching on-the-job draait om persoonlijke competenties. Een training is vaak vooraf vormgegeven en gaat niet in op persoonlijke competenties. PBC Group kiest daarom voor training in combinatie met coaching on-the-job. Daarbij kijken we naar de behoeftes van de accountmanager. Moeite met afspraken maken? Dan bellen we samen. Moeite met inventarisatie? Dan gaan we samen naar een afspraak. Evalueren doen we achteraf. Moeite met closen? Dan schrijven we een rollenspel.

HIIT
Trainers van PBC stralen sportiviteit uit, dat zie je terug in hoe ze werken. Als aanvoerder smeden ze van jouw verkoopteam een succesteam: dit gebeurt on-the-job. Om de commerciële activiteiten naar een hoger peil te brengen heeft PBC intensieve trainingssessies samengesteld. De gemeenschappelijke doelen zijn duidelijk… omzetstijging en winstverbetering.

Sales academy

Greep uit onze klanten

Logo BBS

Omzet verhogen? Maak kennis met PBC Group

Interesse? Ga met ons vrijblijvend in gesprek.

Neem contact op