Commercieel advies op maat

PBC Group

Commercieel advies op maat

Een groot aantal organisaties investeert veel in ontwikkeling en opleiding van hun mensen en dat is prijzenswaardig, wees goed voor je mensen en zorg dat ze zich kunnen ontwikkelen. Daarnaast is het ook een goede investering als je het op de juiste manier doet.

Gratis sales scan Sales ondersteuning
×

PBC Group in 1 minuut uitgelegd

Presterende werknemers

Presterende werknemers

Een groot aantal organisaties investeert veel in ontwikkeling en opleiding van hun mensen en dat is prijzenswaardig, wees goed voor je mensen en zorg dat ze zich kunnen ontwikkelen. Daarnaast is het ook een goede investering als je het op de juiste manier doet. Een slecht presterende medewerker kan heel veel schade veroorzaken, daar waar een gemotiveerde, goed presterende medewerker juist goud waard is voor een organisatie. Ook als al je medewerkers goed presteren is het verstandig om hen zich te laten ontwikkelen; ze zitten al in de juiste ‘flow’. Zij hebben vaak enkel nog de juiste handvatten nodig om nog succesvoller te worden in wat ze doen. De waardering voor jou en jouw organisatie groeit en daarmee worden zij nog grotere ambassadeurs dan ze al waren.

Neem contact op

Juiste training of opleiding voor je personeel

Juiste training of opleiding voor je personeel

Het is lastig de juiste training of opleiding te kiezen voor je personeel, vaak heeft niet iedereen dezelfde behoefte en/of uitdagingen en niet elke manier van trainen is voor iedereen even geschikt. Daarnaast is het lastig om te zorgen dat het geleerde beklijft, veel mensen vallen binnen enkele weken weer terug in oude gewoontes als er geen aandacht aan besteed wordt.

Bij PBC Group zijn we gespecialiseerd in het naar een hoger niveau brengen van commerciële afdelingen en/of medewerkers en dat doen we anders dan anderen. Natuurlijk kunnen wij heel enthousiast onze trainingen en onze coachingstrajecten verkopen, maar is dat wat er nodig is?

Neem contact op

Informatie verzamelen

Informatie verzamelen

Voordat we beginnen met trainen, begeleiden en coachen nemen we eerst interviews af bij directie, management en operationele medewerkers. Uit deze interviews verkrijgen we enorm veel informatie op organisatie-, afdelings-, en individueel niveau. Deze verwerken we in een presentatie met rapportages per medewerker, strategisch en commercieel advies voor training en coaching op maat. Vanuit deze presentatie bepalen we gezamenlijk met onze opdrachtgever het vervolg. Door de combinatie van training, begeleiding en coaching (“on the job”) zorgen we dat het geleerde blijft beklijven en echt bij de medewerkers in hun systeem komt. Wij brengen immers theorie en praktijk bij elkaar!

Klinkt dit als iets wat jouw organisatie kan helpen neem dan contact met ons op.

Neem contact op

Greep uit onze klanten

Logo BBS

Omzet verhogen? Maak kennis met PBC Group

Interesse? Ga met ons vrijblijvend in gesprek.

Neem contact op