PBC Group gaat er stevig tegenaan bij de kwartaalafsluiting - PBC Group

PBC Group gaat er stevig tegenaan bij de kwartaalafsluiting

PBC Group gaat er stevig tegenaan bij de kwartaalafsluiting

PBC Group gaat er stevig tegenaan bij de kwartaalafsluiting 1920 998 PBC Group

De kwartaalafsluitingen van PBC Group zijn inmiddels legendarisch! Na drie maanden hard werken is het tijd voor een terugblik en aansluitend intensieve ontspanning.

Op 12 april leidde Tjerk Hootsen de salesmeeting ter afronding van het eerste kwartaal. Een positief gevoel overheerste! Onze sales mensen hebben het prima gedaan en hun targets goed benaderd.

Alle reden om het kwartaal een klinkend slot te geven en met het hele team onderweg te gaan naar Enschede. Hier kregen we in de sportschool van K-1 legende Peter Aerts, ook wel genaamd de ‘Dutch Lumberjack’, zo’n stevige training voor de kiezen dat het zweet al snel op de vloer droop.

We leefden ons uit op bokszakken voor stoot-,  trap- en 1 op 1 technieken. Dit alles uiteraard onder het waakzaam oog van Peter, een gemoedelijke trainer waar echter niet mee te spotten viel. Praten tijdens zijn uitleg leverde je een penalty van 10 keer opdrukken op!

Nadat we de spanningen van drie maanden keihard werken van ons af hadden gemept, deden we gezamenlijk nog een hapje en drankje en konden we terugkijken op een mooi eerste kwartaal.

Bekijk het hier!