Onze Blogs | PBC Group

Onze medewerkers aan het woord.

×
Ga terug naar het overzicht

Onze medewerkers aan het woord!  Roy de Haas° Van verkoper binnendienst naar accountmanager Dankzij de PBC Academy heb ik mij kunnen ontwikkelen van een verkoper binnendienst tot een succesvol accountmanager. Na meerdere jaren werkzaam te zijn geweest als verkoper binnendienst voor een toonaangevend electronica merk, was ik klaar voor een volgende stap in mijn carrière. Wat mij aansprak aan de PBC Group was het intensieve opleidingstraject. Dit heeft mij in staat gesteld binnen korte tijd succesvol te zijn als accountmanager voor een gerenommeerde opdrachtgever.

 

Ga terug naar het overzicht

Greep uit onze klanten

Logo BBS

Omzet verhogen? Maak kennis met PBC Group

Interesse? Ga met ons vrijblijvend in gesprek.

Neem contact op