Partner

Bart Gerritsen

Bart maakt je onverslaanbaar

Bart Gerritsen: ‘In sales moet jij je door niets uit het veld laten slaan. Daarom heb ik in mijn training veel aandacht voor jouw weerbaarheid. Wat is jouw zwakke plek en wat je talent? Ik leer je alles over mensenkennis én zelfkennis als we werken aan je salesontwikkeling.

De kleinste dingen maken of breken een succesvolle deal. Daarom ontwikkel ik met jou oog voor details. Ik leer je reflecteren op jezelf en waarin je sterker kunt worden. Dit heb ik geleerd tijdens mijn binnen- en buitenlandstages voor De Hotelschool en HR Management. Na het afstuderen volgde ik het beste sales traineeship van Nederland bij Canon/Océ.

“Ik ga met je werken aan discipline”

Ik zie sales als een way of life. Oprechte aandacht is de basis voor een sterke klantrelatie. Die bouw je zowel tijdens als buiten werktijd. Ga uit eten met je zakenrelaties. Daag ze uit om een potje te sparren in de gym. Wees creatief en authentiek in je aanpak maar bovenal: wees consistent. Kom je afspraken na. Dat maakt je onweerstaanbaar. Al die disciplines ga ik met je trainen. Are you ready to rumble?’