Acquisitie uitbesteden

PBC Group

Acquisitie uitbesteden?

Het is een lastige opgave om de juiste salesmedewerker te vinden. Vaak is het echter nog lastiger om deze medewerker goed te begeleiden en te trainen zodat dit tot de gewenste resultaten leidt, bijvoorbeeld omzetverhoging. Herken je dit? Acquisitie uitbesteden zou dan een oplossing voor jou kunnen zijn. Wij leggen je graag uit wat de 4 voordelen zijn van het uitbesteden van jouw acquisitie aan PBC Group.

Gratis sales scan Sales ondersteuning
×

PBC Group in 1 minuut uitgelegd

Sales training - PBC Group

Acquisitie uitbesteden bespaart je tijd

Individuele begeleiding bij salesmedewerkers is essentieel om een kans van slagen te hebben. Veel ondernemers ontbreekt het echter aan tijd om nieuwe salesmedewerkers goed te begeleiden. Bij het uitbesteden van uw acquisitie geef je het werven, begeleiden en trainen van uw salespersoneel volledig of gedeeltelijk (wat jij wenst) uit handen. Voordeel voor jou? Je kunt je volledig focussen op jouw corebusiness. Wij focussen ons dan op onze corebusiness: het werven, begeleiden en trainen van uw salesmedewerker.

Sales ondersteuning

PBC Group - Sales vakmensen

Haal kennis van Sales in huis

Naast dat ondernemers vaak niet de tijd hebben om salesmedewerkers te begeleiden, hebben ze ook niet altijd de kennis van sales en coaching die nodig is om het goed aan te pakken. Door met ons in zee te gaan, haal je kennis van sales in huis. Zo delen we onze kennis direct door samen met jou grondig jouw salesplan en salesproces onder de loep te nemen om te kijken of dit de gewenste resultaten gaat opleveren. Naar aanleiding hiervan bepalen we samen met jou het meest passende profiel van de salesmedewerker(s) voor jouw onderneming. Daarnaast delen we onze kennis met jouw salesmedewerker (en uiteindelijk dus met jou!) door middel van coaching, training en gesprekken. Jouw salesmedewerker leert dit van zeer ervaren specialisten uit het vak. Tenslotte biedt PBC Group een omgeving aan jouw salesmedewerker waar hij of zij onbeperkt kan sparren met andere salestrainees om zo nog meer kennis en ervaring op te doen.

Vraag offerte aan

Professional Business Center

Acquisitie uitbesteden? Bespaar kosten

Ga je voor jouw acquisitie uitbesteden met ons in zee, dan nemen wij het complete recruitmentproces voor onze rekening. Jouw kosten beginnen pas als de salesmedewerker ook daadwerkelijk start met werken. Mocht de medewerker om één of andere reden toch stoppen, dan starten wij het wervingsproces opnieuw, waarbij alle kosten en tijd voor onze rekening komen. Ik hoor je denken: ‘Wat is het addertje onder het gras?’. Niets! Wij willen gewoonweg de beste kandidaat selecteren zodat jij altijd slaagt!

Neem contact op

Word een Sales professional

Het uitbesteden van jouw acquisitie levert meer dan simpelweg wat korte termijn sales

De praktijk wijst uit dat cursisten ¾ van de kennis die ze opdoen tijdens een training, binnen een week vergeten als ze deze niet direct toepassen in de praktijk. Bij het uitbesteden van jouw acquisitie aan PBC Group daarentegen, wordt de sales professional on the job gecoacht als vervolg op één van de trainingen die hij of zij recent bij ons heeft gevolgd. Het resultaat is dat de salesmedewerker zich de materie eigen maakt en met succes kan toepassen in de dagelijkse praktijk van zijn of haar werk voor jouw onderneming.

Twijfel je nog of acquisitie uitbesteden bij jouw situatie past? Neem dan contact met ons op, dan kijken we samen wat passend is voor jouw situatie. Al overtuigd van het nut van acquisitie uitbesteden? Dan maken we graag een passend (prijs)voorstel voor jou!

Neem contact op

Greep uit onze klanten

Logo BBS

Omzet verhogen? Maak kennis met PBC Group

Interesse? Ga met ons vrijblijvend in gesprek.

Neem contact op